Uitgerekend ondernemen

Wat klanten over mij zeggen

Amber van Opijnen

Zangeres en zangcoach

De uitbesteding van mijn boekhouding aan van der Giessen administraties is voor mij de perfecte uitkomst. Van der Giessen werkt met apps voor facturatie en het bijhouden van mijn uitgaven. Alles is binnen handbereik en dit maakt het gemakkelijk, snel en goed bij te houden, en de rest wordt allemaal geregeld. Pieter is zorgvuldig, vakkundig en betrouwbaar en als ik iemand zou moeten aanbevelen voor het doen van de boekhouding is hij de persoon die je zoekt!

https://ambervanopijnen.nl/

Niels Klijn

Scheepvaartonderneming Deo Juvante

van der Giessen administraties verzorgd sinds de oprichting van ons bedrijf in 2015 de administratie en aangiften, dit naar volle tevredenheid. Ook wordt bij belangrijke financiële beslissingen gedegen advies verstrekt. Ook de korte lijnen ervaren wij als zeer positief, een en ander wordt ‘just in time’ geregeld.

Samantha Ernest

Inmiddels ben ik een aantal jaren een zeer tevredenheid klant bij van der Giessen administraties. Pieter is vriendelijk, betrouwbaar en behulpzaam. Daarnaast bezit hij een enorme kennis op financieel gebied waardoor hij goed kan adviseren. Ik beveel van der Giessen administraties voor elke ondernemer of ZZP'er als boekhouder aan.

Daniël Sluimer

Ik werk als ZZP'er als monteur en machinist. Sinds ik voor mezelf werk, al 13 jaar lang, heb ik van Pieter de beste sturing gehad en nog steeds. Voor mij de beste plek voor een goede boekhouding en ook zeker een boekhouder die ik iedereen aan zou raden.

Annemarije Markwat

ANCK foto + film

Van der Giessen administraties is al vanaf het begin dat ANCK foto + film (toen nog Anck Photography) bestaat betrokken. Hij deed altijd al de administratie van mijn broer, zijn zwager, dus de drempel was laag om Pieter te benaderen. Pieter is altijd duidelijk en open geweest in wat hij doet. Ik ben een leek als het om administratie en cijfertjes gaat en vind het dus erg fijn dat hij het geduld heeft om alles uit te leggen. Ieder zo z’n vak zullen we maar zeggen. Ook voor de startende ondernemer is het dus fijn om van der Giessen Administraties erbij te betrekken. Danck voor de afgelopen tijd en op naar nog meer mooie ondernemende jaren!

https://www.anck.nl/

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Bekijk diensten

Of plan een virtuele kop koffie in:

Plan een kopje koffie in